HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο αγώνας Super Cup στα Καλάβρυτα, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στα Καλάβρυτα και στο εξαιρετικό, σύγχρονο και ασφαλές Δημοτικό μας Στάδιο, την ερχόμενη Κυριακή, 10 Σεπτ...

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στα Καλάβρυτα και στο εξαιρετικό, σύγχρονο και ασφαλές Δημοτικό μας Στάδιο, την ερχόμενη Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, τον τελικό ποδοσφαιρικό αγώνα Σούπερ Καπ Αχαΐας, ανάμεσα στο Διαγόρα Βραχνεΐκων και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Για πρώτη φορά στην ιστορίας της, η σημαντική αυτή διοργάνωση, θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και την ποιότητα των αθλητικών και πολιτιστικών υπηρεσιών, που παρέχουμε.
Ευχαριστώ την ΕΠΣ Αχαΐας και τον Πρόεδρό της Άγγελο Δανιήλ, για την επιλογή τους αυτή, εύχομαι στις ομάδες καλό αγώνα και επιτυχία και στους πολλούς φιλάθλους, που θα γεμίσουν το Δημοτικό μας Στάδιο, να παρακολουθήσουμε έναν υπέροχο αγώνα, αντάξιο του ερασιτεχνικού αθλητικού πνεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.