Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ κος ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΊΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος παραβρέθηκε, μαζί τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουρ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος παραβρέθηκε, μαζί τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Αγγελόπουλο, στην 85η σύνοδο πρυτάνεων, που πραγματοποιήθηκε στην μαρτυρική πόλη.
Πριν πάει στον χώρο της συνόδου, ο Κώστας Γαβρόγλου επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Τόπο της Θυσίας στο λόφο του Καπή, προκειμένου να καταθέσει στεφάνι και να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, τον Δεκέμβριο του 1943.
Τον κο Γαβρόγλου υποδέχθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, ο  Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Απόστολος Μαρτζάκλης και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. 
Ακολούθησε η συμμετοχή του στην Σύνοδο των Πρυτάνεων στο Ξενοδοχείο "KALAVRITA CANYON" όπου το υποδέχθηκε η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κα Κυριαζόπούλου. Μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου ο κος Γαβρόγλου επισκέφθηκε το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος όπου και ξεναγήθηκε από το μέοος του ΔΣ του Μουσείου κο Χαλμούκη και τον βοηθό Δημάρχου κο Μαγκαφά. Να σημειώσουμε οτι ο Δήμαρχος Καλβρύτων κος Λαζουράς απουσίαζε από τα Καλάβρυτα λόγω της συμμετοχής του στην συνεδρίαση του "Δικτύου πόλεων για την ανάπτυξη".
Αξίζει να σημειώσουμε οτι τόσο η επίσκεψη στον Τόπο Θυσίας, όσο και στο Μουσείο έγινε εκτός πρωτοκόλλου μετά από επιθυμία του ιδίου του Υπουργού
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Παιδείας στον δημοσιογράφο του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, Νίκο Κυριαζή που τον συνόδευσε καθ όλη την διάρκεια της παραμονής του στα Καλάβρυτα, τόνισε ότι «η παρουσία εδώ, λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, είναι ένα μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό, ενάντια σε αυτό το δηλητήριο που χωρίζει τους ανθρώπους» και πρόσθεσε: «Να ευχηθούμε φαινόμενα τέτοια να μην ξαναζήσει, ούτε η πατρίδα μας, ούτε και ο κόσμος ολόκληρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.