HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φέρθηκε σαν... κύριος αλλά τον λύγισε η... κυρία

Ο Ολυμπιακός εμφανώς βελτιωμένος από το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, παίζοντας εξαιρετικό αμυντικό ποδόσφαιρο για 68' λεπτά ηττ...

Ο Ολυμπιακός εμφανώς βελτιωμένος από το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, παίζοντας εξαιρετικό αμυντικό ποδόσφαιρο για 68' λεπτά ηττήθηκε από την Γιουβέντους στο Τορίνο με 2-0 και γνώρισε την δεύτερη ήττα του σε ισάρυθμα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς τα γκολ για την "Μεγάλη Κυρία".
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, έστησε πολύ σωστά την ομάδα του με τον Ολυμπιακό στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης, όχι μόνο να μην έχει απειληθεί, αλλά και να είναι αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Πάρντο να φεύγει λίγο άουτ.
Η Γιουβέντους είχε την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάποια καλή φάση, με την άμυνα του Ολυμπιακού να είναι εξαιρετική.
Όσο πέρναγε η ώρα η Γιουβέντους πίεζε όλο και περισσότερο, όμως ο Ολυμπιακός κρατούσε! Ο Προτό στο 29' έκανε καίρια επέμβαση πριν η μπάλα φτάσει στο κεφάλι του Βαρζάλι.
Αξιωσημείωτο είναι πως η "Μεγάλη Κυρία" δεν είχε κάνει τελική προσπάθεια μέχρι το 35'(!)
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ και να παγώσει τους Ιταλούς με τον Πάρντο από τα δεξιά να κάνει φανταστική ενέργεια και να βρίσκει τον Φιγκέιρας όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπουφόν.
Από εκείνη την στιγμή και μετά η Γιουβέντους έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον Πρότον να κάνει απορούει εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Μάντζουκιτς σε κόρνερ. Από το κόρνερ ο Μάντζουκιτς ξανά με το κεφάλι πήγε να νικήσει τον Προτό όμως ο Βέλγος τερματοφύλακας τον νίκησε ξανά πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

Στο 38' με τον ρυθμό να είναι πολύ γρήγορος ο Ολυμπιακός βγήκε εντυπωσιακά στην αντεπίθεση με τον Εμενίκε να βγαίνει τετ-α-τετ όμως αντί να πλασάρει προτίμησε να δώσει (λάθος) πάσα στον Πάρντο με την άμυνα της Γιούβε να αποσωβεί.

Στο 42' και πάλι οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Πάρντο να βγαίνει στην αντεπίθεση “κουβαλώντας” την μπάλα από το κέντρο, από τα πλάγια προσπάθησε να νικήσει τον Μπουφόν, όμως ο Ιταλός απέκρουσε.

Στην τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου, ο Ντιμπάλα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Προτό απογειώθηκε ενώ στην συνέχεια της φάσης, μετά την σέντρα του Στουράρο ο Ένχελς παραλίγο να νικήσει άθελά του τον συμπατριώτη του Προτό όμως ευτυχώς για τον Ολυμπιακό η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την Γιουβέντους να κυκλοφορεί την μπάλα αλλά να πέφτει πάνω στην εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού αλλά και στον πολύ καλό Προτό.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου στο 55' με τον Εμενικε να βγαίνει στην κόντρα και ενώ έφτασε έξω από την περιοχή, επιχείρησε την πάσα στον Πάρντο που θα τον έβγαζε τετ-α-τετ όμως τελευταία στιγμή ο Κιελίνι πρόλαβε και έκοψε.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε εφτά λεπτά αργότερα με τον Μάντζουκιτς να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή όμως ο Πρότο ήταν και πάλι εκεί.

Στο 65' ο Οτζίτζα δοκίμασε το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Μπουφόν μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Η Γιουβέντους όσο περνούσε η ώρα η Γιουβέντους ανέβασε όλο και περισσότερο τον ρυθμό και τελικά στο 69' κατάφερε να ανοίξει το σκορ, σε μια από τις ελάχιστες λανθασμένες αντιδράσεις της άμυνας των ερυθρολεύκων. Ο Ιγκουαϊν βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ με τον Νικολάου να του βάζει εξαιρετικά την κόντρα, όμως πήρε το “ριμπάουντ” και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον ήδη εξουδετερομένο Πρότο για το 1-0.

Η Γιουβέντους μετά το γκολ έριξε τον ρυθμό του αγώνα, απείλησε όμως με τον Μάντζουκιτς στο 74' ο οποίος έκανε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Τελικά οι Ιταλοί κατάφεραν να κάνουν δύο τα τερματά τους, με τον Ιγκουαίν να βρίσκει εξαιρετικά τον Ντυπάλα αυτός γύρισε ωραία, με τον Ένχελς να μην μπορεί να διώξει καλά και ο Μάντουκιτς με το κεφάλι έκανε το 2-0.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να περιμένουν να τελειώσει το ματς. Η τελευταία φάση άξια αναφοράς ήταν ένα σουτ του Ιγκουαϊν στο 85' με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4-2-3-1): Μπουφόν, Στουράρο, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Ματουιντί, Κουαδράδο, Ντόουγκλας Κόστα, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-3-3): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ζντιέλαρ, Ρομαό, Οτζίτζα, Πάρντο, Σεμπά, Εμενίκε.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.