HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην κορυφή της Ευρώπης η Σλοβενία!

Η συγκλονιστική Σλοβενία έχασε τον Ντόντσιτς, έχασε και τον «μύθο» Ντράγκιτς (35π.), αλλά ο Θεός του μπάσκετ τής έδωσε το χρυσό που άξιζ...

Η συγκλονιστική Σλοβενία έχασε τον Ντόντσιτς, έχασε και τον «μύθο» Ντράγκιτς (35π.), αλλά ο Θεός του μπάσκετ τής έδωσε το χρυσό που άξιζε: χωρίς τους stars στο τέλος, λύγισε τους Σέρβους (93-85) και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης! 
Μετά από τέτοιο τουρνουά, οι Σλοβένοι δεν γινόταν να το χάσουν! Πώς να μην κρεμάσουν το χρυσό στα στήθη τους οι παίκτες αυτής της ομάδας; Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ολοκλήρωσε την αήττητη πορεία της στο τουρνουά, βγάζοντας νοκ-άουτ και τη Σερβία μετά την Ισπανία για να κατακτήσει το πρώτο χρυσό στην ιστορία της.
Τα δεκάλεπτα: 20-22, 56-47, 71-67, 93-85
ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Iγκόρ Κοκόσκοφ): Ράντολφ 11, Ρέμπετς, Ντράγκιτς 35 (3 τρ. 7 ρ.), Νίκολιτς 4, Πρέπελιτς 21 (4), Μούριτς 5 (1), Μπλάζιτς 7, Βίντμαρ 2, Ζάγκορατς, Ντίμεκ, Τσάντσαρ, Ντόντσιτς 8 (7 ρ.)
ΣΕΡΒΙΑ (Σάσα Τζόρτζεβιτς): Μάτσβαν 18 (2), Μπογκντάνοβιτς 22 (2), Λούσιτς 9, Μιλοσάβλιεβιτς 2, Μπίρσεβιτς 8 (2), Στίματς 2, Μίσιτς 4, Γκούντουριτς 6 (2), Γιόβιτς 2, Κούζμιτς 6, Μαριάνοβιτς 6
MVP o Γκόραν Ντράγκιτς - Η καλύτερη πεντάδα
Ο Ρώσος γκαρντ Αλεξέι Σβεντ, ο Σέρβος Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, οι Σλοβένοι Γκόραν Ντράγκιτς και Λούκα Ντόντσιτς, καθώς και ο Ισπανός Παού Γκασόλ επιλέχθηκαν στην κορυφαία πεντάδα του Ευρωμπάσκετ 2017 που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (17/9), με την ανάδειξη της Σλοβενίας σε Πρωταθλήτρια Ευρώπης. ΜVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αναδείχτηκε, όπως αναμενόταν, ο γκαρντ των Μαϊαμι Χιτ Γκόραν Ντράγκιτς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.