HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το καλύτερο γήπεδο στην Αχαΐα είναι αυτό των Κλαβρύτων - Την Κυριακή η μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου

«Θεωρώ ότι είναι ιδανικό που το παιχνίδι θα γίνει στα Καλάβρυτα. Θέλαμε να βάλουμε στο παιχνίδι και αυτή την περιοχή. Η θερμοκρασία είνα...

«Θεωρώ ότι είναι ιδανικό που το παιχνίδι θα γίνει στα Καλάβρυτα. Θέλαμε να βάλουμε στο παιχνίδι και αυτή την περιοχή. Η θερμοκρασία είναι καλή, το γήπεδο εξαιρετικό και στόχος είναι να γίνει μια γιορτή. Μακάρι να νιώθαμε και από το Δήμο Πατρέων την αγάπη που μας έδειξε ο Δήμος Καλαβρύτων» Αυτό τόνισε στην στην συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κος, Άγγελος Δανιήλ για την μεγάλη γιορτή του Αχαϊκού ποδοσφαίρου που θα γίνει αυριο το απόγευμα στα Καλάβρυτα με τον τελικό του super-cup Αχαΐας.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων και του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων. κος Ευθύμιος Τζόβολος αφού ευχαρίστησε την ΕΠΣ Αχαΐας για αυτήν την επιλογή, τόνισε ότι οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων είναι πράγματι σε άριστη κατασταση και κάλεσε τις δυο ομάδες του τελικού να δείξουν "αθλητικό σεβασμό"

Ο φετινός τελικός του Super Cup της Ε.Π.Σ. Αχαΐας είναι ο 12ος συνολικά από το 2006 όταν ξεκίνησε ο επίσημος αυτός θεσμός ανάμεσα στο πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο της Ε.Π.Σ.Α. Για τον πρωταθλητή Διαγόρα West Energy είναι η 4ησυμμετοχή του σε Super Cup (αποτελεί ρεκόρ για τον θεσμό), ενώ ο Κυπελλούχος Αχαΐας, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει συμμετάσχει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς
Super Cup. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ο τελικός Super Cup θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα και μόλις η δεύτερη φορά σε γήπεδο εκτός Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.