Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγέντες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας από την πρόσφατη πυρκαγιά

Ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης και συνεργάτες των Βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Σπαρτινού,...

Ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης και συνεργάτες των Βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Σπαρτινού, συμμετείχαν σήμερα στην σύσκεψη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με καλεσμένους τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκο Αντώνογλου και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης και κάτοικοι περιοχών των χωριών της Δυτικής Αχαΐας που εξέθεσαν τα προβλήματα και τις ζημιές που προέκυψαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πνεύμα συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ΕΛΓΑ και Τοπική Αυτοδιοίκηση), και τονίσθηκε, η ανάγκη για άμεσα μέτρα αποζημίωσης των πληγέντων κτηνοτρόφων, αγροτών και μελισσοκόμων τόσο για τις ζωοτροφές όσο και για το ζωικό και φυτικό κεφάλαιο.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Ανδρέας Ριζούλης και η Πόπη Μπαρή, υπεύθυνη αγροτικής πολιτικής της Ν.Ε. Αχαϊας ΣΥΡΙΖΑ, παρευρέθηκαν στην επιτόπια αυτοψία στις καμένες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας μαζί με τον Γ.Γ. του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ συνομιλώντας με τους κατοίκους και εξηγώντας τους το πλαίσιο αποκατάστασης για τις ζημιές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.