Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε πύρινο κλοιό η Ηλεία

Σε πύρινο κλοιό η Ηλεία, καθώς τρεις πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, η σοβαρότερη εκ των οποίων βρίσκεται στο χωριό Μάκιστ...

Σε πύρινο κλοιό η Ηλεία, καθώς τρεις πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, η σοβαρότερη εκ των οποίων βρίσκεται στο χωριό Μάκιστος, όπου οι φλόγες έχουν φτάσει στις αυλές των σπιτιών. 
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, «η φωτιά στην Μάκιστο είναι πολύ επικίνδυνη και οι φλόγες βρίσκονται κοντά στις αυλές των πρώτων σπιτιών του χωριού». Επίσης, είπε ότι «οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να προστατευόσουν τις περιουσίες», προσθέτοντας ότι «ευτυχώς στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι.»
Το δεύτερο μέτωπο της φωτιάς καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κακοτάρι στην βόρεια Ηλεία, ενώ το τρίτο μέτωπο είναι λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα, στην Πέρσαινα.
Για την κατάσβεσή τους έχουν ριχθεί στην μάχη 50 πυροσβέστες με 23 οχήματα και 14μελές πεζοπόρο τμήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.