HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αυγενάκης από Καλάβρυτα: "Ο Νικολόπουλος είναι πλανόδιος παραγοντίσκος που πρόδωσε την παράταξή του"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Νομού Αχαΐας που φιλοξένησε και οργάνωσε στα Καλάβρυτα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτ...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Νομού Αχαΐας που φιλοξένησε και οργάνωσε στα Καλάβρυτα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων. (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ). συνεδρίαση έγινε στο ξενοδοχείο Canyon παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη των Βουλευτών Αχαΐας της Ν.Δ. Κατσανιώτη και Φωτήλα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας κ. Μαζαράκη, του Προέδρου της τοπικής Νίκος Τσάμη, τέως Βουλευτών, πολιτευτών και στελεχών του κόμματος.
Στη συνεδρίαση ο κος Αυγενάκης μετξύ άλλων έκανε αναφορά και για τις επικείμενες Επιμελητηριακές εκλογές και το πολιτικό ζήτημα που προκάλεσε στην Αχαΐα η πρωτοβουλία του ανεξάρτητου Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου να για δημιουργία "δεξιού" μετώπου υποψηφίων στις εκλογές. Ο κ. Αυγενάκης με έντονο ύφος χαρακτήρισε τον κο Νικολόπουλο "πλανώδιο παραγοντίσκο που πρόδωσε την παράταξή που τον ανέδειξε" και τόνισε οτι η Ν.Δ. δεν έχει ανάγκη να την "πατρονάρει κανένας. Οσο αφορά την θέση της Ν.Δ. για τις Επιμελητηριακές εκλογές, τόνισε οτι "χρίσματα η Ν.Δ. δεν μοιράζει..."
ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής  

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.