HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Παραλία Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρώ...

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Παραλία Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία 42χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας,  αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αιγίου – Κορίνθου, στον κόμβο της Ελίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι πριν λίγη ώρα από την περιοχή Ελαιώνα Αιγιαλείας, είχε αφαιρέσει, από ανοιχτό εργοτάξιο εταιρείας, τέσσερα μεταλλικά φρεάτια και μία πληροφοριακή εργοταξιακή πινακίδα τα οποία στη συνέχεια  φόρτωσε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και τράπηκε σε φυγή. Επιπλέον, ο 21χρονος δεν κατείχε αδεία ικανότητας οδήγησης. Επισημαίνεται, ότι όλα τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της  εταιρείας.

Σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας για κλοπή
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 21χρονος Βούλγαρος, διότι πριν λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Σμύρνης, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε την ατομική τσάντα από 59χρονο ημεδαπό η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Η κλεμμένη τσάντα βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.


Σύλληψη ημεδαπού για σωματική βλάβη από αμέλεια
Συνελήφθη χθες αργά το βράδυ, στο  Μιντιλόγλι Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός διότι ο σκύλος του προκάλεσε σωματική βλάβη σε 18χρονο πεζό, δαγκώνοντάς τον στο δεξί του πόδι. Παθών διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Π.Π.Γ.Ν. Πατρών «Παναγία η Βοήθεια»  όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές  αποφάσεις
Συνελήφθη προχθές το βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης πέντε ετών και οκτώ μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Σύλληψη ημεδαπής για απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 47χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαεπτά μηνών για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.