HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Ανασκόπηση καλοκαιρινών Εκδηλώσεις του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας

Με τις καθιερωμένες πλέον καλοκαιρινές εκδηλώσεις ο Σύλλογός μας βρέθηκε – για μία ακόμη χρονιά – στο χωριό όπου μαζί με τους μόνιμους κ...

Με τις καθιερωμένες πλέον καλοκαιρινές εκδηλώσεις ο Σύλλογός μας βρέθηκε – για μία ακόμη χρονιά – στο χωριό όπου μαζί με τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες μας, προσπάθησε να ανταποκριθεί στους σκοπούς του. 

Το ξεκίνημα έγινε στις 23 Ιουλίου με την ανάβαση στο ΄΄Σέλωμα΄΄, όπου ανάμεσα στα έλατα και σε υψόμετρο 1560 μέτρων περίπου, μας περίμενε το χαμόγελο και η περιποίηση του Γεωργίου Κ. Κακαβά και της συζύγου του Γεωργίας. Η φιλοξενία στο ΄΄γρέκι΄΄ τους και η προσφορά - όπως κάθε χρόνο – της βραστής γίδας, της φέτας αλλά και της φορμαέλας, μας αποζημίωσαν για την κοπιαστική πεζοπορία. Τους ευχαριστούμε θερμά. 

Η συνέχεια των εκδηλώσεων δόθηκε στις 13 Αυγούστου με τον ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό αγώνα στη θέση ΄΄Πηλαλίστρα΄΄, , όπου τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογός μας προσπαθεί να αναδείξει το ρόλο που θα μπορούσε να έχει για την ευρύτερη περιοχή, αυτό το – επί πολλά χρόνια - αναξιοποίητο γήπεδό μας. Ο αγώνας που διεξήχθη σε αθλητικά και φιλικά πλαίσια με τη συμμετοχή πολλών μικρών αλλά και μεγαλύτερων ΄΄παιδιών΄΄, έληξε 6-4. Ακολούθησε η απονομή των ΄΄Επαίνων Συμμετοχής΄΄ αλλά και το κέρασμα των παρευρισκομένων με σουβλάκια – σε υπαίθρια ψησταριά που στήθηκε επιτόπου - και αναψυκτικά, προσφορά του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης καθώς και το πρόεδρο του χωριού μας για τον καθαρισμό του γηπέδου. 

Η επόμενη εκδήλωσή μας πραγματοποιήθηκε το πρωϊ της 17 Αυγούστου, με τον περίπατο και το καθαρισμό του μονοπατιού προς Αϊ-Θανάση. Αυτό το μονοπάτι – που έχει ΄΄υιοθετηθεί΄΄ από το Σύλλογό μας – σηματοδοτημένο με καλαίσθητες ξύλινες πινακίδες, πιστεύουμε ότι δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για την αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς του χωριού μας και την τουριστική του ανάπτυξη. 
Οι εκδηλώσεις μας έκλεισαν με τη μουσική βραδιά το Σάββατο 19 Αυγούστου στη πλατεία του χωριού. Η επιτυχία της ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Το γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να χορέψουν και να διασκεδάσουν με δημοτικά και λαϊκά τραγούδια επιλεγμένα από τον dj Γιώργο Μπακάλη. Η ανταπόκριση του κόσμου για τη λαχειοφόρο, που σκοπό είχε την ενίσχυση των οικονομικών του Συλλόγου μας, υπήρξε συγκινητική. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. 
Από τις 4 Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές για το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, το οποίο – μετά την άψογη παράσταση στη Κλειτορία στις 18 Αυγούστου, στα πλαίσια του Παγκαλαβρυτινού Ανταμώματος – θα αρχίσει να προετοιμάζεται για τη νέα περίοδο, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου μας κ. Διογένη Οικονόμου. Οι εγγραφές θα γίνονται στα Γραφεία του Συλλόγου (Αγ. Τριάδος 109, κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ώρες 8:00-10:00 το βράδυ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.