HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έπαιξε αλλά... έχασε

Η Ελλάδα παίζοντας εξαιρετικά και κοιτώντας το Βέλγιο κατάματα, ενώ ισοφάρισε με το πρώτο γκολ του Ζέκα με την γαλανόλευκη, στο αμέσως ε...

Η Ελλάδα παίζοντας εξαιρετικά και κοιτώντας το Βέλγιο κατάματα, ενώ ισοφάρισε με το πρώτο γκολ του Ζέκα με την γαλανόλευκη, στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχτηκε το γκολ, το "μοιραίο" γκολ και ηττήθηκε από το Βέλγιο στο "Καραϊσκάκης"
Η Εθνική μας, μπήκε πολύ διασμένα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Δώνη ο οποίος μετά την εξαιρετική του ενέργεια έκανε το διαγώνιο σου όμως ο Κουρτουά απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι Βέλγοι μπορεί να είχαν την κατοχή του αγώνα όμως η υποδειγματικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο Εθνική, δεν τους απέτρεπε να κάνουν κάποια καλή φάση. Και όχι μόνο δεν απειλούμασταν, αλλά είμασταν αυτοί που φτάσαμε μια ανάσα στο γκολ με τον Σταφυλίδη στο 18,' ο οποίος έκανε το πολύ δυνατό σουτ εξω από την περιοχή, όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βέλγου τερματοφύλακα.
Εκτός του ότι η αμυνά μας ήταν για... σεμινάρια, στις αντεπιθέσεις η ομάδα του Σκίμπε “πέταγε φωτιές”. Στο 25 σε μια κόντρα επίθεση της εθνικής ο Φορτούνης εκανε την χαμηλή σέντρα και ο Φελαίνί παραλίγο να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του.
Οι Βέλγοι προσπάθησααν να ανεβάσουν ρυθμό όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Καρνέζη. Όπως στο 32' όπου ο Ντε Μπρούιν έκανε το σουτ από μακριά όμως η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Ντε Μπρούιν να εκτελεί το φάουλ όμως μπάλα βρήκε στο ελληνικό τοίχος και έφυγε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός με το Βέλγιο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή όμως η Ελλάδα αμυνόταν σωστά και ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 50 με τον Τζαβέλα να βγάζει την σέντρα όμως ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά.

Και εκεί που ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός το παιχνίδι από το 70' και μετά έγινε ροντέο... Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο οι Βέλγοι από το πουθενά, με ένα δυνατό σουτ του Βερτόχεν πολύ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, με τον Καρνέζη να φέρει αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Οι Έλληνες όμως έβγαλαν φοβερή αντίδραση και με ένα υπέροχο γκολ του Ζέκα δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Τζαβέλας με μια αριστουργηματική σέντρα, βρήκε τον Ζέκα μέσα στην περιοχή, με τον πρώην παίχτη των “πρασίνων” να κάνει το σουτ στην κίνηση για το 1-1.
Όμως, στην αμέσως επόμενη φάση, πριν καν καλά καλά κωπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Λουκάκου βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 84' ο Λουκάκου λίγο έλειψε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του όμως το σουτ απέκρουσε υπέροχα ο Καρνέζης σε κόρνερ.
Στο 90' ο Μέρτενς στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα βρέθηκε απέναντι από το 3-1 όμως ο Καρνέζης απέκρουσε εντυπωσιακά

Oι συθνέσεις των δύο ομάδων:
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανιάτης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ζέκα, Σταφυλίδης, Σάμαρης, Φορτούνης, Δώνης.
ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Φερτόνχεν, Φελαϊνί, Ντεμπελέ, Μενιέ, Καράσκο, Μέρτενς, Ντε Μπράινε, Λουκακού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.