Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Νίκος Ντάλλας στην Α.Ε.Καλαβρύτων

Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Ντάλλα . Ο πολύπειρος υψηλόσωμος αμυντικός, με θητεία στ...

Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Ντάλλα. Ο πολύπειρος υψηλόσωμος αμυντικός, με θητεία στην «Θύελλα Αιγίου» και τον «Αρη Κουνινάς», θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την άμυνα της ομάδας, στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες.
Τον Νίκο Ντάλλα καλωσόρισαν όλοι οι συμπαίκτες του και έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας δείχνοντας από την πρώτη στιγμή εξαιρετικά στοιχεία. 
Ο προπονητής Κώστας Βλάχος, έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και από Δευτέρα τους περιμένει πάλι με καθημερινές προπονήσεις για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, πριν τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος που θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την «Θύελλα Αιγείρας» στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.