Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πώς ρυθμίζονται τα χρέη στους Δήμους

Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους παρέχουν οι Δήμοι της χώρας σε πολίτες και επαγγελματίες. Σύμφωνα με το...

Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους παρέχουν οι Δήμοι της χώρας σε πολίτες και επαγγελματίες.
Σύμφωνα με το νέο νόμο 4483/2017 αρ. 52, επιτρέπεται στους οφειλέτες ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων ή την εφάπαξ καταβολή του ποσού, να απαλλαγούν έως και κατά 100% από τις προσαυξήσεις, τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα. Επίσης, με την καταβολή της πρώτης δόσης αναστέλλεται η όποια λήψη αναγκαστικών μέτρων.
Συγκεκριμένα αν ο οφειλέτης καταβάλει εφάπαξ το σύνολο του ποσού, απαλλάσσεται 100% από τις προσαυξήσεις – τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.
  • Από 2 έως 24 δόσεις, ο οφειλέτης απαλλάσσεται κατά 80% από τις προσαυξήσεις – τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.
  • Από 25 έως 48 δόσεις, ο οφειλέτης απαλλάσσεται κατά 70% από τις προσαυξήσεις – τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.
  • Από 49 έως 79 δόσεις, ο οφειλέτης απαλλάσσεται κατά 60% από τις προσαυξήσεις – τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα
  • Τέλος από 73 έως 100 δόσεις, ο οφειλέτης απαλλάσσεται κατά 50% από τις προσαυξήσεις – τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και τα πρόστιμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.