HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θετικό το πρώτο δείγμα της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ παρά την ήττα - (ΦΩΤΟ)

Δυνατό φιλικό έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων απέναντι στην Θύελλα Αιγίου, ομάδα της Α΄ΕΠΣΑ.  Ο...

Δυνατό φιλικό έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων απέναντι στην Θύελλα Αιγίου, ομάδα της Α΄ΕΠΣΑ.  Οι Αιγιώτες πιο έτοιμοι αφού έχουν στα πόδια τους αρκετά φιλικά και βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, έχοντας ξεκινήσει έναν μήνα νωρίτερα από τα Καλάβρυτα, επικράτησαν με σκορ 4-0.
Η ομάδα του Κωστή Βλάχου μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων έδειξε καλά στοιχεία, ανεξάρτητα από την εξέλιξη του τελικού σκορ, με τους παίκτες (υπήρχαν δικαιολογημένες απουσίες) να ξεδιπλώνουν εξαιρετικά στοιχεία, να ξέρουν τι κάνουν μέσα στο γήπεδο, αν και ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα. 
Στο πρώτο μέρος τα Καλάβρυτα ξεκίνησαν καλύτερα και στο πρώτο δεκάλεπτο θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στην Θύελλα Αιγίου, η οποία σ’ ένα εικοσάλεπτο κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και μάλιστα με τον ίδιο της παίκτη, τον Κώστα Ασπρούκο στο 19’ στο 23’ και στο 37’.
Στην επανάληψη της αναμέτρησης οι παίκτες των Καλαβρύτων, ανέβασαν την απόδοσή τους, δημιούργησαν ευκαιρίες -με κορυφαίες το δοκάρι του Θόδωρου Αναγνωστόπουλου και το τέρμα που δεν μέτρησε από τον Κουτρουμάνη- αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να σκοράρουν. Αντιθέτως, η Αιγιώτικη ομάδα διεύρυνε το σκορ σε 0-4 στο 76’ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Παύλο Λιάτο.
Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ομάδων και έμεινα ευχαριστημένη από την πολλά υποσχόμενη ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων που σίγουρα θέλει ακόμα δουλειά αλλά δείχνει να έχει αποκτήσει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πρόσωπο και μια ομαδικότητα, απόρροια της καλής δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία.
Τα επόμενα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί είναι: Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Θύελλα Αιγείρας και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με την ομάδα κ20 του Παναιγιαλείου.
Οι Συνθέσεις 
Καλάβρυτα: Λέσης, Παπαδάτος, Μπαχάς, Φάκος, Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Κουτρουμάνης, Γκεράρντ, Δημ. Καλαμαράς, Θ. Αναγνωστόπουλος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι, Βελάνας, Αλεξόπουλος, Γουλιμής, Στέργιος, Τζόβολος, Παναγιωτόπουλος.
Θύελλα Αιγίου: Ασημακόπουλος, Ραμπούζια, Σκιαδάς, Δαυλάς, Μανέτας, Γιαννόπουλος, Μπλάτα, Σπηλιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Λιάτος, Ασπρούκος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ψυχράμης (τερματοφύλακας), Αθανασίου, Μαραγκός, Α. Ανδριόπουλος, Μάλλιος




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.