HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γρ. Αλεξόπουλος: Ναι στο σχολικό αθλητισμό με τη συμμετοχή 500 μαθητών της Αχαΐας στο «Street Tennis» for kids.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ημέρα αφιερωμένη στο σχολικό αθλητισμό, στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται το Street Tennis for Kids  στην πλατεία Γ...

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ημέρα αφιερωμένη στο σχολικό αθλητισμό, στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται το Street Tennis for Kids  στην πλατεία Γεωργίου Α’ της Πάτρας, που πραγματοποιείται από την ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης). Συνδιοργανωτές για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας και Ομίλους Αντισφαίρισης της πόλης μας. 
Εκτιμάται ότι πάνω από 500 μαθητές της Αχαΐας θα έρθουν σε επαφή με το άθλημα, θα ενημερωθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν και να εμπνευστούν από την μετρ του είδους κ. Λένα Δανιηλίδου πρωταθλήτρια στο τένις που διαπρέπει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η οποία προσφέρει έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη στη διοργάνωση με τη διήμερη παρουσία της στην Πάτρα.  
Στο γραφείο του κ. Γρ. Αλεξόπουλου βρέθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, κ. Λουκάς Λουκάτος προκειμένου να  συζητήσουν όλες τις πτυχές για την προετοιμασία και υλοποίηση της διοργάνωσης, καθώς επίσης ο κ. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης πρόεδρος ΑΕΤ Νίκης Πατρών και μέλος του Δ.Σ. Ομοσπονδίας και ο κ. Αρβανιτάκης Νικόλας ιδιοκτήτης club on court Rio Tennis Club.  
«Προωθούμε τον αθλητισμό με κάθε τρόπο, ειδικά όταν απευθυνόμαστε σε νεαρές ηλικίες με στόχο τη διαμόρφωση χαρακτήρων, την προώθηση της συνεργασίας, του υγιούς ανταγωνισμού, την άσκηση του σώματος και του πνεύματος, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Αλεξόπουλος και πρόσθεσε ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε παρόμοιες διοργανώσεις αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητά και συμβολή τους στην κοινωνία και ειδικότερα στα παιδιά.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.