Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 30/9

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για στέρηση εγγράφων παραμονής Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στη Κάτω Αχαΐα και στον Άγιο Στέφανο Πατρών, τρεις αλλ...

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για στέρηση εγγράφων παραμονής
Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στη Κάτω Αχαΐα και στον Άγιο Στέφανο Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 44, 42 και 30 ετών διότι διαπιστώθηκε να στερούνται νομίμων εγγράφων παραμονής τους στη Χώρα μας

Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες το  βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, δυο ημεδαποί ηλικίας 30 και 33 ετών διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάρος τους διαπιστώθηκε να κατέχουν μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και μία καρτέλα με εννέα φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι έφερε μια ελαστική κίτρινη ράβδο (γκλοπ)  μήκους  τριάντα πέντε  (35) εκατοστών.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.