HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: 230 κατοίκους εξέτασε ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ»

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Ν. Αχαΐα ς με την ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, πραγματοποίησε επιτυ...

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Ν. Αχαΐας με την ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, πραγματοποίησε επιτυχώς το 4ο διήμερο προληπτικών εξετάσεων του προγράμματος «ΠΡΟΛΗΨΗ ΖΩΗΣ» το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων.
Στο πλευρό μας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μας οι οποίοι πραγματοποίησαν 230 εξετάσεις στους κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς που στήριξαν την προσπάθειά μας.
Δημητρίου Χριστίνα – Ψυχίατρο / Ψυχοθεραπεύτρια
Ζυγομαλάς Απόλλων – Γενικό Χειρουργό 
Θωμάς Χαράλαμπος - Χειρουργό Ουρολόγο / Ανδρολόγο
Κουρέλη Θεόδωρο – Ογκολόγο / Παθολόγο
Σβίγγου Ευτυχία – Δερματολόγο 
Στρούμπου Μαρίνα – Πνευμονολόγο / Φυματιολόγο
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Δήμο Καλαβρύτων και τον Πρόεδρο Σχολικών Επιτροπών & Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων Κο Μαγκαφά Νικόλαο. Το Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων για την φιλοξενία του και ειδικότερα την Kα Σφυρή Ιωάννα – Διοικήτρια Νοσοκομείου Καλαβρύτων καθώς και το Διευθυντή ΕΣΥ και Γενικό Ιατρό Κο Ραζή Νικόλαο για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τέλος, να ευχαριστήσουμε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων & Ατόμων με Αναπηρία «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» για τη συνεργασία του, καθώς πραγματοποίησε αξιολογήσεις μνήμης σε κατοίκους ανω των 60 ετών της περιοχής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.