Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φιλαρμονική Καλαβρύτων μάγεψε στα εγκαίνια της 16ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας.

Μάγεψε για ακόμα μια φορά η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων , αυτήν την φορά στα εγκαίνια της 16ης Αγροτικής Έκθεσης στην Χαλανδρίτσα ....

Μάγεψε για ακόμα μια φορά η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων, αυτήν την φορά στα εγκαίνια της 16ης Αγροτικής Έκθεσης στην Χαλανδρίτσα. Τα παιδιά της Φιλαρμονικής υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Γιώργου Μπαμπαράκου, έπαιξαν για πάνω από μία ώρα εξαιρετικές μελωδίες και καταχειροκροτήθηκαν. 
Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Τσιρώνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρίστος Νικολάου, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθανάσιος Καρπής, Βουλευτές και Εκπρόσωποι Αρχών καὶ Φορέων. Τον Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε ο βοηθός Δημάρχου κος Νικόλαος Μαγκαφάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.