Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αδιανόητη η εξαγγελθείσα τιμή της διαδρομής "Πούντας-Αιγίου" και "Αιγίου-Πούντας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με την αναγγελία των νέων τιμών που θα ισχύσουν για τα διόδια της Ολυμπίας Οδού. Στην...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με την αναγγελία των νέων τιμών που θα ισχύσουν για τα διόδια της Ολυμπίας Οδού.
Στην ανακοίνωση τονίζουν:
"Ως κάτοικοι των Καλαβρύτων, θεωρούμε αδιανόητη την εξαγγελθείσα τιμή της διαδρομής "Πούντας-Αιγίου" και "Αιγίου-Πούντας" μέσω του σταθμού διοδίων στον Ελαιώνα .
Ζητάμε άμεσα και θα διεκδικήσουμε την εφαρμογή των αναλογικών διοδίων, με βάση την χιλιομετρική απόσταση , όπως άλλωστε έχει ήδη αναγγελθεί, από το αρμόδιο Υπουργείο, ή μέχρι τότε την εξεύρεση άλλων λύσεων, που θα υποκαθιστά την άδικη οικονομική επιβάρυνση που θα υποστούν οι κάτοικοι της περιοχής. Κάτι τέτοιο, καθιστά αδύνατη την μετάβαση τους στο κοντινότερο αστικό κέντρο, Αίγιο καθ'ότι και ελλείψει των κρατικών υπηρεσιών και των γενικότερων υποδομών που απουσιάζουν από την περιοχή μας δυσχεραίνεται ακόμα περισσότερο η θέση των κατοίκων της επαρχίας μας.
Τέλος καλούμε τον Δήμο , τους φορείς και τους Βουλευτές της περιοχής σε μια συντονισμένη προσπάθεια, για την επίλυση του προβλήματος ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.