Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Super League: 4άρα ο Ολυμπιακός - Ήττα για την Τρίπολη - Βαθμό η Λαμία -Τα στιγμιότυπα

Με μαέστρο τον Φορτούνη και εξαιρετικό τον εικοσάχρονο Ανδρούτσο ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα την Λάρισα με 4-1. Δυο γκολ ο Φορτούνης από έ...

Με μαέστρο τον Φορτούνη και εξαιρετικό τον εικοσάχρονο Ανδρούτσο ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα την Λάρισα με 4-1. Δυο γκολ ο Φορτούνης από ένα Ανσαριφάρντ και Φιγκέιρας που είχε μειώσει με αυτογκόλ για την μαχητική πλην αδύναμη ΑΕΛ
Με «τεσσάρα» ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Super League ο Ολυμπιακός. Σε ένα άδειο -λόγω τιμωρίας- και «κρύο» γήπεδο Καραϊσκάκη, νίκησε 4-1 τη Λάρισα, με δύο γκολ του Φορτούνη (33' πεν., 76΄) και από ένα των Ανσαριφάρντ (68') και Φιγκέιρας (74'), ο οποίος στο 71' με αυτογκόλ είχε μειώσει για τους φιλοξενούμενους.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίλιτς, Νικολάου - Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (77' Νικολάου), Μίλιτς, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Σεμπά (71' Σιώπης), Φορτούνης (81' Μάρτινς), Ανσαριφάρντ.
ΛΑΡΙΣΑ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γουάλας, Φάρκας, Ζίζιτς, Φατιόν, Ανδρεόπουλος (68' Αναστασόπουλος), Κουτσιανικούλης (79' Ναζλίδης), Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Περόνε (79' Κρίζμαν).

Ο ΠΑΣ άλωσε την ΤρίποληΟ Φόνσι και ο 19χρονος Μαυροπάνος σκόραραν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην σούπε Λίγκα και χάρισαν στα Γιάννενα μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα που αιφνιδιάστηκε και περιορίστηκε να μειώσει με τον Καλτσά (1-2)
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ίγκορ Σίλβα (Δουβίκας 65'), Πασαλίδης, Σελιν ( Τριανταφυλλόπουλος 45'), Μουνάφο, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μαντίντα, Στανισάβλιεβιτς (Μάσα 46'), Καλτσάς, Μανιάς
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80' Βιδάλ), Νικολιάς (Κοζορώνης 73'), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (44' Λίλα)

Η πρωτάρα Λαμία 0-0 μέσα στην έδρα της Ξάνθης
Η πρωτάρα Λαμία απέσπασε πολύτιμο 0-0 μέσα στην έδρα της Ξάνθης, που προβλημάτισε με την εικόνα της -  Μέτριο θέαμα στα Πηγάδια με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν χαλαρά τον πρώτο τους βαθμό στη μεγάλη κατηγορία.
Ηταν το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν και γενικώς είχε ιστορικό χαρακτήρα, κυρίως για την παρθενική παρουσία της Λαμίας στη Super League.
ΞAΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Zίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Π. Ορφανίδης (63' Τριάδης), Λουσέρο (87' Κάστρο), Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά, Γέντρισεκ.
ΛAMIA (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (84' Κουτρουμάνος), Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Ασιγκμπα, Όμο, Ακόστα, Πίτι (57' Μπουλούλης), Βουό (68' Τσούκαλος).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.