Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Ξεχωριστή βραδιά στις όχθες του Λάδωνα

Το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου, ο Ν.Α.Ο.Δ. διοργανωσε μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στις εγκαταστασεις του ( eco-action) στο ποταμι...

Το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου, ο Ν.Α.Ο.Δ. διοργανωσε μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στις εγκαταστασεις του ( eco-action) στο ποταμι του Λαδωνα, με εντεχνο και λαικο τραγουδι.
Στην εκδηλωση,μεταξυ των αλλων παραυρεθηκαν η Αντιδημαρχος Στελλα Πανουτσακοπουλου ,που απηυθηνε και συντομο χαιρετισμο,ο συμπατριωτης  δημοσιογραφος και φιλος του ΝΑΟΔ Μπαμπης Παπαπαναγιωτου,ο πρ.του ΤΣ Τσιπος Γιαννης, ο πρ.του Συλλογου Δαφναιων Αγγελος Καυγας και παρα πολλοι συμπατριωτες.
Ο Προεδρος του ΝΑΟΔ καλωσορισε και ευχαριστησε ολους οσους συγκεντρωθηκαν απο το σουρουπο στο υπεροχο περιβαλλον του Λαδωνα και προκαλεσε συγκινηση η αναφορα του στην απωλεια του ιδρυτικου και επι σειρα ετων μελους του ΔΣ του ,Κωστα Λαζανα.Αναφερθηκε στην αποφαση του ΔΣ στην μνημη του Κωστα να : α) Παραχωρησει Δωρεαν ο ΝΑΟΔ στους μαθητες του Δημοτικου Σχολειου Δαφνης,βιβλια της ΕΘΝικης Ολυμπιακης Ακαδημιας της Ελληνικης Ολυμπιακης Επιτροπης τα οποια εχει συγγραψει αφιλοκερδως η κα Ιλεανα Κλοκωνη Δ/ντρια της ΕΘΝΟΑ,αξιας 500€ τα εσοδα του οποιου προοριζονται στο Ιδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδια με καρκινο και β) Να ονομασει το κτηριο Κυλικειου - Εστιασης σε Κτηριο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΖΑΝΑΣ,καθως και γ) να αφιερωσει την εκδηλωση  στην μνημη του Κωστα.
Το χειροκροτημα των παρευρισκομενων σιγουρα θα εφτασε εκει που βρισκεται ο Κωστας γιατι ετσι ειναι η ζωη. Το ξερουμε ολοι ,οπως μας το εδειχνε τοσα χρονια και ο Κωστας.Στιγμες απλοτητας,χαρας και ευχαριστησης που κατι τετοιες βραδιες μας τα προσφερουν. Και αυτο εκαναν ολοι,αφεθηκαν στις μουσικες και στον χορο μεχρι αργα.
Κωστα θα σε θυμόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.