HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Mercedes έγινε... Αγρότης (ΦΩΤΟ)

Μερίδιο από την αγορά των pick-up θέλει να πάρει η Mercedes-Benz η οποία ετοίμασε και παρουσίασε το δικό της μοντέλο, το πρώτο της πολυτ...

Μερίδιο από την αγορά των pick-up θέλει να πάρει η Mercedes-Benz η οποία ετοίμασε και παρουσίασε το δικό της μοντέλο, το πρώτο της πολυτελές pick-up διπλοκάμπινο αγροτικό.
Το μήκος του φτάνει τα 5,34 μέτρα, το πλάτος τα 1,92 και το μεταξόνιο στα 3,15 μέτρα. Το μέγιστο φορτίο είναι 1.042 κιλά, ενώ η στάνταρ απόσταση από το έδαφος είναι 202 χιλιοστά. Έτσι μπορεί να περάσει μέσα από νερό βάθους 600 χιλιοστών, ενώ με το πακέτο off road η απόσταση αυτή αυξάνεται στα 222 χιλιοστά, για ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες πέρα από την άσφαλτο.
Οι διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι τρεις: η αμιγώς επαγγελματική X-Class Pure, η με λίγο περισσότερα επιβατικά στοιχεία X-Class Progressive και η πιο και με έμφαση στο lifestyle X-Class Power.
Το εσωτερικό είναι εντυπωσιακό και πολυτελές. Υπάρχει στάνταρ οθόνη αφής (από 5,4 έως 8,4 ίντσες) από την οποία ελέγχεται το σύστημα infotainment και όχι μόνο, ενώ είναι εμφανής η προσπάθεια της Mercedes να εξασφαλίσει μια πιο πολυτελή αίσθηση σε σχέση με τα υπάρχοντα δεδομένα της κατηγορίας. Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης υπάρχουν και πολλές δυνατότητα εξατομίκευσης.
Αρχικά η X-Class θα είναι διαθέσιμη ως Χ 220 d με τον τετρακύλινδρο turbo diesel των 2.300 κυβικών και των 163 ίππων, ο οποίος όπως και η έκδοση των 190 ίππων με τα διπλά turbo της X 250 d προέρχεται από το Navara. Η έκδοση βενζίνης αποδίδει 165 ίππους, ενώ και οι τρεις θα είναι διαθέσιμες είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε μα αυτόματο 7. Στα μέσα του 2018 θα ακολουθήσει η X 350 d με 258 ίππους και 550 Nm ροπής, που σύμφωνα με την Mercedes θα είναι η κορύφωση ολόκληρης της κατηγορίας.
Σε ότι αφορά την μετάδοση, η X-Class θα είναι στάνταρ πισωκίνητη και θα χρησιμοποιεί την τετρακίνηση 4MATIC με δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού και κοντές σχέσεις. Η Χ 350 d θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ένα σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.
Η νέα Mercedes X-Class θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο και στη Γερμανία θα ξεκινά από τις 37.294 ευρώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.