HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκληρώθηκε το deal του αιώνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεϊμάρ, βάζοντας τέλος με αυτόν τον τρόπο στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του παγ...

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεϊμάρ, βάζοντας τέλος με αυτόν τον τρόπο στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη μετακίνηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αποτελεί την πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. "Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση την άφιξη του Νεϊμάρ τζούνιορ στην ομάδα. Την Πέμπτη, ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, παρουσία των εκπροσώπων του συλλόγου. Ο Νεϊμάρ πλέον είναι δεσμευμένος με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022", αναφέρει η ανακοίνωση.
Το βράδυ της Πέμπτης, στα social media του συλλόγου ανέβηκε ένα βίντεο μόλις 13 δευτερολέπτων, το οποίο περιλαμβάνει σκηνές από τον Πύργο του Άιφελ να βάφεται στα χρώματα της σημαίας της Βραζιλίας. Το βίντεο κλείνει με την αγγλική φράση "He's Coming" ("έρχεται"). Αν και δεν αναφερόταν πουθενά το όνομα του Νεϊμάρ, η Παρί προφανώς και εννοούσε τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πόλη και την Παρασκευή ίσως παρουσιαστεί κιόλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.