Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γεωργία Σταματοπούλου: Από το ΕΠΑΛ Καλαβρύτων στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Από τη χθεσινή ανακοίνωση για τους εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αξίζει να επισημανθεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά απόφοιτοι...

Από τη χθεσινή ανακοίνωση για τους εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αξίζει να επισημανθεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά απόφοιτοι από τα Επαγγελματικά Λύκεια εισάγονται, εκτός από τα τμήματα των ΤΕΙ και σε Πανεπιστημιακές σχολές. Έτσι για πρώτη φορά, εφέτος έχουμε 278 επιτυχόντες από τα ημερήσια και 16 από τα εσπερινά ΕΠΑΛ σε πανεπιστημιακές σχολές.
Ανάμεσα σ’ αυτά τα παιδιά είναι και η Γεωργία Σταματοπούλου, μαθήτρια του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, η οποία εισάγεται στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία τις προσπάθειες χρόνων.
"Καλή πρόοδο στη Γεωργία και σε όλους τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ – συνολικά είναι 6.801 - που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.