HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: Δύο σχολικά θρανία, παλαιού τύπου, κοσμούν το Λαογραφικό Μουσείο

Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στον πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, πρ...

Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στον πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, προϊστάμενο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, ο οποίος δώρισε στο Σύλλογό μας, δύο σχολικά θρανία, παλαιού τύπου, τα οποία θα κοσμούν πλέον το πρώτο, Λαογραφικό Μουσείο Σκοτάνης, της Δημοτικής Ενότητας Παϊων.
Είχαμε τη τιμή και τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά τον π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο ο οποίος είχε παρευρεθεί μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο στην τέλεση του ιερού μνημοσύνου υπέρ μακαρίας και αναπαύσεως στους μακαριστούς ιερείς του χωριού μας από το 1828,καθώς και στα εγκαίνια του Λαογραφικού μας Μουσείου που πραγματοποιήθηκαν στις 17.08.2016.
Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την  κ. Ελένη Βελωνά για το χώρο φιλοξενίας των θρανίων, καθώς και τον Εκπρόσωπο του Τοπικού Διαμερίσματος Σκοτάνης, κ. Πέτρο Μ. Ρηγόπουλο για την αφιλοκερδή μεταφορά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.