HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Καλούνται τα Μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», σύμφωνα με την με α...

Καλούνται τα Μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», σύμφωνα με την με αριθμό 53/25-8-2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τις διατάξεις ταυ υ. 4384/2016 και το Καταστατικό του Συνεταιρισμού, σε `Εκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία του Συνεταιρισμού (Κ. φάσσου & Αγ. Λαύρας, Καλάβρυτα), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 
ΘΕΜΑ 1°: Ενημέρωση για την πορεία του Συνεταιρισμού από τον Πρόεδρο ταυ Διοικητικού Συμβουλίου 
ΘΕΜΑ 2°: Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης 
ΘΕΜΑ 3°: Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής 
ΘΕΜΑ 4°: Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου-Εποπτικού Συμβουλίου. 
Υπενθυμίζουμαι στα Μέλη τα παρακάτω:  
1. Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, η γενική συνέλευση συνεδριάζει νόμιμα, εφόσον κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο αριθμός των μελών που παρίστανται σε αυτήν και έχουν δικαίωμα ψήφου είναι μεγαλύτερος από το ήμισυ (1/2) του συνολικού αριθμού των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Συνεταιρισμού, που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σύμφωνα με την παρ. 2 του ιδίου ως άνω άρθρου, σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία στην πρώτη συνεδρίαση, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς νέα πρόσκληση την επόμενη Πέμπτη 14/09/2017 την ίδια ώρα, στου ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Στην επαναληπτική αυτή συνεδρίαση, απαρτία υπάρχει, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των παριστάμενων μελών του ΑΣ, που έχουν δικαίωμα ψήφου. 
2. Σύμφωνα με του νόμο και το άρθρα 30 παρ. 1 του Καταστατικού : «Το ποσοστό των γυναικών υποψηφίων θα εκλεγούν μέλη του διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου, αντιστοιχεί κατ' ελάχιστο στο ποσοστό των γυναικών μελών του ΑΣ. Τυχόν δεκαδικός αριθμός στρογγυλοποιείται στην επόμενη ακέραιη μονάδα». 3. Σύμφωνα με το άρθρο 30 παρ. 2 του Καταστατικού, οι υποψηφιότητες για την εκλογή μελών Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, κατατίθενται στα γραφεία του Συνεταιρισμού (Κ.Φάσσου & Αγ. Λαύρας, 25001 Καλάβρυτα) τρείς (3) ημέρες πριν την ημέρα των εκλογών, με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ.  
ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Γ.Σ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.  
ΣΑΤΟΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.