HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλά τα νέα από την πυρκαγιά στην Ηλεία - Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Αττική

Καλά είναι τα νέα από την πυρκαγιά στην Ηλεία, όπου χθες κινδύνεψε και εκκενώθηκε το χωριό Περιστέρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φ...

Καλά είναι τα νέα από την πυρκαγιά στην Ηλεία, όπου χθες κινδύνεψε και εκκενώθηκε το χωριό Περιστέρι.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά είναι υπό επιτήρηση και χωρίς ενεργό μέτωπο και έχει απομακρυνθεί από το Περιστέρι.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εξακολουθούν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τις επίγειες δυνάμεις συνδράμει από το πρωί και ένα ελικόπτερο.

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Αττική
Σε σχετική ύφεση βρίσκεται, η μεγάλη που καίει τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, την ώρα που από τις πρώτες πρωινές ώρες τα εναέρια μέσα έχουν αρχίσει τις ρίψεις με στόχο την τελική κατάσβεσή της.
Από το απόγευμα της Τρίτης οι ελληνικές Αρχές υπέβαλαν αίτημα, μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας IRCC για διεθνή συνδρομή σε εναέρια μέσα και πιο συγκεκριμένα για δύο ζεύγη αεροσκαφών τύπου CL - 415. Σημειώνεται ότι η Γαλλία η οποία διαθέτει μονάδες εναέριων μεσών στην εθελοντική δεξαμενή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, απάντησε αρνητικά λόγω των πολλών πυρκαγιών στην χώρα της», τόνισε η κα Μαλλίρη.
Το σώμα των εξήντα πυροσβεστών, το οποίο αποστέλλει η Κύπρος, προκειμένου να συμβάλλει στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών, αναμένεται να αναχωρήσει από τη Λάρνακα στις 8.00 το πρωί. Ένα πρόβλημα στο C-130 δεν επέτρεψε την αναχώρηση χθες το απόγευμα, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.