Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Καταγγελία για περιβαλλοντικό έγκλημα στις πηγές του Λάδωνα

Σε καταγγελία προς το Δασάρχη Καλαβρύτων, σχετικά καταστροφή που συντελείται στις πηγές του Λάδωνα, με την  προχώρησε ο πρόεδρος του Τοπικού...

Σε καταγγελία προς το Δασάρχη Καλαβρύτων, σχετικά καταστροφή που συντελείται στις πηγές του Λάδωνα, με την  προχώρησε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης. Συγκεκριμένα σε αναφορά που απέστειλε αναφέρει ότι, «Σε αρκετές λεύκες που βρίσκονται εντός της ροής του ποταμού έχει χαραχθεί ο κορμός τους ( αρκετά εκατοστά του μέτρου). Αυτό θα έχει ως συνέπεια με την πρώτη κακοκαιρία οι λεύκες να τσακιστούν«.
Το τοπικό συμβούλιο Λυκούριας ζητά από το Δασάρχη να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ανεύρεση και τιμωρία των ενόχων.
Το έγγραφο-καταγγελία έχει ως εξής:
Πρόεδρος Κοινότητας: Σοφοκλής A Κοντογιάννης
Προς: Δασάρχη Καλαβρύτων
Κοινοποίηση: κ. Καρρά Βασίλειο, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων
Αξιότιμε κ. Δασάρχα,
γνωρίζοντας τις ευαισθησίες που επιδεικνύετε στην προστασία του περιβάλλοντος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά την τελευταία επίσκεψή μου στις πηγές του Λάδωνα ( προ 2ημέρου ) για την βαφή και συντήρηση της προστατευτικής περίφραξης της « τρούπας » διαπίστωσα ένα θλιβερό περιβαλλοντικό έγκλημα:
Σε αρκετές λεύκες που βρίσκονται εντός της ροής του ποταμού έχει χαραχθεί ο κορμός τους (αρκετά εκατοστά του μέτρου). Αυτό θα έχει ως συνέπεια με την πρώτη κακοκαιρία οι λεύκες να τσακιστούν.
Το τοπικό συμβούλιο σας παρακαλεί όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την ανεύρεση και τιμωρία των ενόχων.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας,
Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.