HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόσκαιρη αλλαγή του Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας μπαίνει η εβδομάδα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός αλλάζει τουλάχιστον για τα δύο επόμενα 24ωρα. Σήμερ...

Με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας μπαίνει η εβδομάδα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός αλλάζει τουλάχιστον για τα δύο επόμενα 24ωρα. Σήμερα Δευτέρα θα έχουμε έντονα φαινόμενα σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή τις νυχτερινές ώρες και θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Η αλλαγή του καιρού θα συνεχιστεί και την Τρίτη τοπικά, κυρίως στο ΒΑ Αιγαίο, την Αν. Μακεδονία και τη Θράκη, με τοπικές καταιγίδες και θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός θα αρχίσει να επανέρχεται στα φυσιολογικά καλοκαιρινά επίπεδα από την Τετάρτη και θα επιστρέψει το καλοκαίρι έως το τέλος της εβδομάδας.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-4 και από το βράδυ στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Δευ, 21 Αυγ
Συννεφιά με βροχή και πιθανή καταιγίδα.26 oC / 17 oC  με 7 km/h
Τρι, 22 Αυγ
Πιθανή βροχή το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας.24 oC / 15 oC  με 9 km/h
Τετ, 23 Αυγ
Αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.27 oC / 14 oC  με 8 km/h
Πεμ, 24 Αυγ
Αίθριος καιρός.27 oC / 14 oC  με 10 km/h
Παρ, 25 Αυγ
Αίθριος καιρός.27 oC / 14 oC  με 13 km/h
Σαβ, 26 Αυγ
Αίθριος καιρός.28 oC / 14 oC  με 12 km/h
Κυρ, 27 Αυγ
Αίθριος καιρός.29 oC / 14 oC  με 12 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.