HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Βραδιά παραδοσιακής δημοτικής μουσικής και τραγουδιού με το συγκρότημα Δαλιάνη

Ο Δήμος Καλαβρύτων, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017» , στις οποίες, π...

Ο Δήμος Καλαβρύτων, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017», στις οποίες, προσκαλούμε να παραβρεθούν, όλοι οι συνδημότες μας και οι επισκέπτες μας, έχει την χαρά, να παρουσιάσει το Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής ΔΑΛΙΑΝΗ, την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00, στην κεντρική πλατεία της Δάφνης της Δ.Ε. Παϊων, σε μια βραδιά παραδοσιακής δημοτικής μουσικής και τραγουδιού. 
Ο Γεώργιος Δαλιάνης, μαζί με τα παιδιά του, Σταυρούλα, Νικόλα και Χρήστο και τους υπόλοιπους μουσικούς του συγκροτήματός του, υπόσχονται για μια ακόμη χρονιά,  να μας ταξιδέψουν με τους ήχους τους και να μας παρουσιάσουν ένα εξαίρετο μουσικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ένα αξέχαστο γλέντι, όπως πολύ καλά γνωρίζουν να κάνουν. 
Την έναρξη της εκδήλωσης, και με την υποστήριξη και του Συλλόγου Δαφναίων (Αχαΐας) Αθήνας-Πειραιά, θα πλαισιώσουν οι λιλιπούτειοι δημότες μας, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Δάφνης, που θα παρουσιάσουν ένα σύντομο χορευτικό πρόγραμμα, αποτελούμενο τόσο από σύγχρονους όσο και από παραδοσιακούς δημοτικούς χορούς. 
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε, όλους, να τους απολαύσουμε και να διασκεδάσουμε! 
   Για το Δήμο Καλαβρύτων
Η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παϊων
 Στέλλα Πανουτσακοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.