HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη του Δημάρχου Καλαβρύτων στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων

Επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Κτίριο Βουγά (πρώην ορφανοτροφείο...

Επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Κτίριο Βουγά (πρώην ορφανοτροφείο), στα Καλάβρυτα, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, όπου είχε την ευκαιρία να δει τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και να συνομιλήσει με τους 12 ανήλικους φιλοξενούμενους αλλά και το προσωπικό του κέντρου.
Ο κ. Λαζουράς δήλωσε σχετικά: 
"Σήμερα, πραγματοποίσησα την πρώτη επίσκεψη με τους υιούς μου και άλλους Καλαβρυτινούς στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων,του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,στο Κτίριο Βουγά(πρώην ορφανοτροφείο),στα Καλάβρυτα. Ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, πολύ καλό περιβάλλον και πρόθυμο και εξειδικευμένο προσωπικό,κάνουν την προσωρινή διαμονή τους ευχάριστη. Μίλησα, με τα 12 ανήλικα προσφυγόπουλα, που το καθένα κουβαλά μια τραγική ιστορία, στην παιδική-εφηβική ψυχή του. Την ιστορία της προσφυγιάς, που την έχει ζήσει και ο Ελληνισμός.Τους ευχήθηκα καλή διαμονή,στα Καλάβρυτα και οριστική αποκατάσταση και επανασύνδεση με τους δικούς τους,στις χώρες καταγωγής τους, όταν επέλθει ειρήνη ή σε άλλες χώρες, που τυχόν επιθυμούν να μεταβούν."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.