Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Οι επίσημες μπάλες ποδοσφαίρου για τις κατηγορίες Α’, Β’ και Γ΄

Μια πολύ σημαντική κίνηση από την ΕΠΣ Αχαΐας για τα σωματεία μέλη της η σημερινή ανακοίνωση για φθηνές μπάλες την νέα αγωνιστική σεζόν. ...

Μια πολύ σημαντική κίνηση από την ΕΠΣ Αχαΐας για τα σωματεία μέλη της η σημερινή ανακοίνωση για φθηνές μπάλες την νέα αγωνιστική σεζόν.
"Η Ε.Π.Σ Αχαΐας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη σωματεία της δύο σημαντικές συμφωνίες για την επομένη χρόνια .
Οι επίσημες μπάλες ποδοσφαίρου για τις κατηγορίες Α’ και Β’ είναι η nike strike, nike magia και nike premier.
Τις τρεις εξαιρετικής ποιότητας μπάλες ποδοσφαίρου θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα σωματεία σε εξαιρετικά προνομιούχες τιμές .

NIKE STRIKE : από 21 € λιανική τιμή τα σωματεία θα την αγοράζουν 11€ προ φ.π.α.


NIKE MAGIA: από 55,60 € λιανική τιμή τα σωματεία θα την αγοράζουν 28 € προ φ.π.α.


NIKE PREMIER: από 30 € λιανική τιμή τα σωματεία θα την αγοράζουν 22 € προ φ.π.α.

Όλα τα σωματεία Α’ κατηγορίας θα είναι υποχρεωμένα να έχουν τουλάχιστον 6 μπάλες αγώνα nike magia προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των αγώνων μας και των Πρωταθλημάτων μας.

Τα σωματεία Β’ κατηγορίας μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα τρία μοντέλα για τους αγώνες και τις προπονήσεις τους.

Στην Γ’ κατηγορία επίσημη μπάλα ποδοσφαίρου είναι η joma Dali όπου επίσης τα σωματεία πρέπει να προμηθευτούν τουλάχιστον 6 μπάλες αγώνα.

Joma Dali: από 24 € λιανική τιμή τα σωματεία θα την προμηθεύονται μόλις 10,60 € προ φ.π.α

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας προτείνει τον αθλητικό εξοπλισμό joma σε όλα τα σωματεία της καθώς αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση σε υψηλή ποιότητα εξοπλισμού.
Επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2610 271-912 και 2610 273-634 προκειμένου να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας (επικοινωνίας και τιμολόγησης)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.