HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Μαρτυρικά Ανώγεια Κρήτης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων - Επαφές με Παυλόπουλο-Πολάκη

Στα Ανώγεια της Κρήτης βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος του Δικτύου Μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας κος Λαζουράς για ...

Στα Ανώγεια της Κρήτης βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος του Δικτύου Μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας κος Λαζουράς για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 73η επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων από τις Γερμανικές Κατοχικές Δυνάμεις, το 1944.
Ο  κος Λαζουράς μας μεταφέρει: Επισκέφθηκα τα μαρτυρικά Ανώγεια, που έζησαν έντονα το Φασισμό και το Ναζισμό, με αφορμή τη συμπλήρωση 73 χρόνων από το Ολοκαύτωμα του ιστορικού χωριού από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Ειχα την ευκαιρία να συναντήσω και να συνομιλήσω με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο, το φίλο Δήμαρχο Ανωγείων Μανώλη Καλλέργη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κο Παύλο Πολλάκη και το Δήμαρχο Σφακίων. Τον κο Πολάκη τον προσκάλεσα και απεδεχθηκε να επισκεφθεί τα Καλάβρυτα, για θέματα του Νοσοκομείου και τα θέματα  υγείας του ορεινού μας Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.