Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφ...

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, για την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και ανταμείβεστε σήμερα.
Ανταπεξήλθατε με τον ιδανικότερο τρόπο στη σπουδαία δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που σας δίνει πλέον το “εισιτήριο” για να συνεχίσετε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επισφραγίζοντας ταυτόχρονα τις επίπονες προσπάθειες και το διάβασμα που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια.
Αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια τόσο στις οικογένειές σας, όσο και στους καθηγητές, στους ανθρώπους δηλαδή, οι οποίοι σας στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ήταν δίπλα σας σε αυτά τα βήματα.
Να ζητήσω όμως, και από όσους δεν τα κατάφεραν, να μη απογοητευτούν, καθώς δεν σταματά η ζωή και τα όνειρα με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία, αλλά ως δοκιμασία, μία μάχη που επιφέρει μόνο πολύτιμη εμπειρία και εφόδια για την ίδια την ζωή.
Να συγχαρώ και πάλι από βάθους καρδιάς όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να τους ευχηθώ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις Πανελλήνιες, καλή επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας πορείας τους.

Με τη δύναμη και την αισιοδοξία σας, δίνετε ελπίδα σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σε εμάς τους ίδιους για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους πολίτες μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.