Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνάντηση Σκουρλέτη - Κατσιφάρα

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης , συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσ...

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν οι προτάσεις της Περιφέρειας  για τη μεταφορά μαθητών, με έμφαση στην αναθεώρηση του τρόπου υπολογισμού της προβλεπόμενης επιδότησης που χορηγείται από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς το κόστος του εν λόγω έργου που υλοποιείται υπερβαίνει τo ποσό που διατίθεται στην Περιφέρεια.
Επίσης, ανταλλάχθηκαν σκέψεις και απόψεις για τα ζητήματα της λειτουργίας και του συντονισμού του μηχανισμού αντιμετώπισης πυρκαγιών, τις δυνατότητες ενίσχυσης των μέτρων πρόληψης και γενικότερα για τις δράσεις πυροπροστασίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος αναφορικά με τις δυνατότητες παρέμβασης της Περιφέρειας στην υλοποίηση έργων υποδομής σε τοπικό επίπεδο.
Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι οι προτάσεις της Περιφέρειας θα εξεταστούν με διάθεση εξεύρεσης λύσεων στη βάση των πραγματικών δυνατοτήτων και με βασικό γνώμονα τη διαφάνεια και τη διασφάλιση  παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.