Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ: ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Ανακοίνωση σχετικά με την τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Το χρονικό μιας προαναγγελ...

Ανακοίνωση σχετικά με την τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας κατάρρευσης που είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο ενός μετανάστη και τον τραυματισμό άλλων δύο συνανθρώπων μας,παρακολούθησε εμβρόντητη η πόλη μας.
Οι πατρινοί γνωρίζαμε ότι από το 2015 το κτίσμα όχι μόνο είχε κριθεί κατεδαφιστέο,αλλά ελόχευε ο κίνδυνος να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή.
Η κατάρρευση μπορούσε να συμβεί και χωρίς την συμβολή ισχυρών ανέμων ή ακόμα και ενός ήπιου σεισμού.Παρόλα αυτά μέχρι και πριν λίγο καιρό στάθμευαν τα οχήματα τους στο χώρα χιλιάδες συμπολίτες μας.
Ήδη από τότε θα έπρεπε να έχουν παρέμβει οι εισαγγελείς,μιας και οι αρμόδιοι δεν ήθελαν ή στην καλύτερη περίπτωση ήσαν ανίκανοι να επιλύσουν το πρόβλημα και από την άλλη μεριά κανείς δεν ελέγχει κανένα σ'αυτή την χώρα εκτός κι αν είσαι πολιτικός αντίπαλος.
Η διάρρηξη υλικού που επισυνέβει και που αφορά τον αμίαντο εγκυμονεί κινδύνους για όλους μας.
Μείζον θέμα η αποκομιδή των μπαζών που θα πρέπει να γίνει άμεσα από εξειδικευμένα συνεργεία μέσα από διεθνώς θεσμοθετημένες διαδικασίες.Οι βροχές δεν θ'αργήσουν να έλθουν και είναι γνωστό ότι τα νημάτια του αμιάντου,διαχέονται στην ατμόσφαιρα,αλλά και επιπλέουν στην θάλασσα με καταστροφικές συνέπειες για την υγεία των πολιτών.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ .
Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να μην εφησυχάσουν εκ του γεγονότος ότι ο άτυχος συνάνθρωπός μας είναι μετανάστης και άρα κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τον θάνατό του.
Οι ευθύνες είναι τεράστιες γιατί όχι μόνο από το 2015 δεν μερίμνησαν για την άμεση κατεδάφιση του στεγάστρου,αλλά και δεν φρόντισαν καν να περιφρουρήσουν τον χώρο.Ήταν γνωστό σε όλους μας ότι είχαν βρει καταφύγιο μετανάστες και χρήστες ναρκωτικών.
Ας ελπίσουμε τέλος ότι με αφορμή αυτό το δραματικό γεγονός η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και όσοι την στηρίζουν,να προβληματιστούν για την γενικότερη διαχείριση των μεταναστών και ιδιαίτερα για τον τρόπο που αυτοί διαβιούν στην χώρα.
             
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΧΑΙΑΣ 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.