Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα της Ιόνιας Οδού

Παραδίδεται στην κυκλοφορία σήμερα το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα – Α/Κ Εγνατίας, Ιωάννινα). Πρόκειται για το τελ...

Παραδίδεται στην κυκλοφορία σήμερα το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα – Α/Κ Εγνατίας, Ιωάννινα).
Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα, 14 περίπου χιλιομέτρων, με την παράδοση του οποίου η Ιόνια Οδός γίνεται, ένας ενιαίος, ολοκληρωμένος, σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που θα ενώνει Αθήνα – Ιωάννινα σε 3,5 ώρες
Το τμήμα Πέρδικα – Ιωάννινα θα έχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α., όπως το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου, 2 Ανισόπεδους Κόμβους, τη δίδυμη σήραγγα της Αμπελιάς, τη Γέφυρα του Κρυβοφού, 11 άνω & κάτω διαβάσεις, καθώς και 51 οχετούς.
Με την παράδοση του τελευταίου τμήματος στην κυκλοφορία η διάρκεια της διαδρομής από Πέρδικα Ιωαννίνων στον κόμβο της πόλης με την Εγνατία Οδό μειώνεται στο μισό.
Η εκδήλωση για την παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος θα γίνει στην είσοδο της σήραγγας Αμπελιάς στο ρεύμα προς Ιωάννινα, στις 13:00.
Υπενθυμίζεται ότι από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2017, ξεκίνησε η λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων της Κλόκοβας, καθώς και των πλευρικών σταθμών του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Μεσολογγίου, με χρέωση 2,95 ευρώ και 1,25 ευρώ αντιστοίχως για τα ΙΧ.
Το επόμενο διάστημα, με τη λειτουργία των μετωπικών σταθμών Μενιδίου και Τερόβου και των πλευρικών Γαβρολίμνης, Άρτας και Γοργόμυλου θα ολοκληρωθεί το σύστημα χρέωσης της Ιόνιας Οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.