HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Έναρξη με Αγιασμό και επαγγελματική προπόνηση - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας ξεκίνησε σήμερα η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων.  Το απόγευμα στις 6:30, έγιν...

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας ξεκίνησε σήμερα η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων. 
Το απόγευμα στις 6:30, έγινε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών και τελέσθηκε ο Αγιασμός από τους Ιερείς των Καλαβρύτων, π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο και π. Δημήτριο Τζελέπη. Παρόντες ο Πρόεδρος της ομάδας κος Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδάτος (έλαβε μέρος και στην προπόνηση), ο Γενικός Γραμματέας Θύμιος Φλογεράς, ο Ταμίας Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο Παναγιώτης Χαμακιώτης, ο γιατρός της ομάδας Νίκος Ραζής και φίλοι της ομάδας.
Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση με πολύ λίγες απουσίες παικτών, υπό την καθοδήγηση του νέου Προπονητή, Κώστα Βλάχου.
Παρακολουθώντας την προπόνηση διοίκηση αλλά και φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, διαπίστωσαν μία πολύ οργανωμένη δουλειά επαγγελματικού επιπέδου με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία και μεγάλη ιακνοποίηση με την ολοκλήρωση της προπόνησης. Η προαιτημασία της ομάδας έχει καθημερινές προπονήσεις και θα ακολουθήσουν φιλικές αναμετρήσεις.
Το ρόστερ
Όλο σχεδόν το έμψυχο δυναμικό από την περσινή χρονιά, παρέμεινε, με τις προσθήκες των Μάκη Βραχλιώτη, Δημήτρη Καλαμαρά, Διονύση Καλαμαρά, Γιώργου Πολυζωγόπουλου και Γιάννη Φάκο. Σημαντική προσθήκη θεωρείται και ο Νίκος Παπαγεωργίου που πέρσι δεν αγωνίσθηκε λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και φέτος αναμενεται να δώσει μεγάλη δύναμη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας  
Αναλυτικά το μέχρι στιγμής ρόστερ απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Τερματοφύλακες: Γιάννης Λέσης (24), Νίκος Τσαβαλιάς (16), Ανδρέας Καζάνης (35)
Αμυντικοί: Νίκος Παπαγεωργίου (26), Γιάννης Φάκος (27), Χρύσανθος Αλεξόπουλος (25), Κώστας Δημόπουλος (28), Γιώργος Αλεξόπουλος (20), Φάνης Μπαχάς (17), Ηλίας Κανελλόπουλος (34), Διονύσης Τζόβολος  (35), Θανάσης Κοντογεώργης (16), Αλέξανδρος Τζουμάκας (19), Βασίλ Τζαφεράϊ (22), Άγγελος Στέργιος (15)
Μέσοι: Δημήτρης Παπαδόπουλος (25), Θόδωρος Κουτρουμάνης (17), Βασίλης Θανόπουλος (19), Κώστας Σταματόπουλος (24), Γιώργος Μπερτσουκλής (37), Νίκος Παπαδάτος (33), Τζεράλντ Καμπεράϊ (23), Στέφανος Βελάνας (15), Διονύσης Καλαμαράς (22)
Επιθετικοί: Γιώργος Πολυζωγόπουλος (27), Θόδωρος Αναγνωστόπουλος (31), Δημήτρης Καλαμαράς (22), Γιώργος Αναγνωστόπουλος (29), Ανδρέας Σταθόπουλος (27), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (18), Γιώργος Τσαβαλάς (19), Μάκης Βραχλιώτης (29)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.