HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Στο Chambèsy της Ελβετίας, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα, βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρ...

Στο Chambèsy της Ελβετίας, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα, βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος από χθες κάνει χρήση τής κανονικής του αδείας και ως εκ τούτου θα απέχει των ποιμαντικών του καθηκόντων καθ’ όλο τον μήνα Σεπτέμβριο. 
Κατά την διαμονή του στην ελβετική πόλη ο σεπτός Ποιμενάρχης μας θα έχει επικοινωνία με τους εκκλησιαστικούς παράγοντες του Πατριαρχικού Κέντρου, ενώ την 7η Σεπτεμβρίου θα επανέλθει στο Αίγιο για τον εορτασμό του Παρεκκλησίου της Επισκοπής μας. Παράλληλα, όμως, θα συνεχίσει την αποχή από τα ποιμαντικά του καθήκοντα, προκειμένου να ξεκουραστεί λίγο και να ανανεώσει τις δυνάμεις του, ώστε να συνεχίσει τον ιερό αγώνα του για την δόξα του ονόματος του Κυρίου μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.