Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στ' αστέρια! (BINTEO)

Ο Ολυμπιακός με το καταπληκτικό γκολ του Μαρίν νίκησε και στην Κροατία την Ριέκα (1-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Τσάμπ...

Ο Ολυμπιακός με το καταπληκτικό γκολ του Μαρίν νίκησε και στην Κροατία την Ριέκα (1-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 Ο Μάρκο Μάριν πέτυχε το γκολ της νίκης των Πειραιωτών στο 25ο λεπτό, όταν ο Καρσελά έκλεψε την μπάλα, ο Οφόε την έκανε δική του και την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Γερμανό που είχε κάνει εξαιρετική κίνηση από την αριστερή πλευρά και με πολύ όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για του ερυθρόλευκους
Οι Κροάτες, από την πλευρά τους, σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους να ισοφαρίσουν. Είτε βρήκαν απέναντί τους τον Στέφανο Καπίνο (54'), είτε οι επιλογές τους ήταν άστοχες (79' και 91'). Όπως και να 'χει, οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στο Champions League και τους ομίλους της διοργάνωσης.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους "ερυθρόλευκους" να μην μπαίνουν τόσο συγκεντρωμένοι και τον Ρέτσο να πραγματοποιεί δύο σημαντικές επεμβάσεις στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα. Οι Κροάτες,που στο πρώτο δεκάλεπτο πίεσαν πολύ την ομάδα του Χάσι απειλόντας με βαθιές μπαλιές, είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 13' όταν ο Γκαβράνοβιτς αν και από θέση οφσάιντ, απέφυγε τον Καπίνο, πλάσαρε προς την εστία, αλλά ο Ρέτσος ήταν εκεί που έπρεπε και έσωσε τον Ολυμπιακό από βέβαιη παραβίασε αφού απομακρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή.
Το γκολ του Μάριν αποσυντόνισε του Κροάτες, οι οποίοι μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ολυμπιακού, καθώς το σουτ του Γκαβράνοβιτς στο 36ο λεπτό ήταν άστοχο.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα. Είχαν τρεις καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, όλες από τα δεξιά, στην πλευρά του Κούτρη, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα κι έγινε αλλαγή στη συνέχεια από τον Χάσι. Μπορεί οι Κροάτες να είχαν τις φάσεις, γκολ όμως δεν πέτυχαν με το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Ρομαό (80' Φορτούνης), Ζιλέ, Οτζίτζα, Μάριν (66' Σεμπά), Καρσελά, Μπεν
Ριέκα (Τόμας Κεκ): Σλούγκα (50' Πρσκάλο), Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Βέσοβιτς, Μπράνταριτς (78' Ματέι), Μαλές, Γκοργκόν (61' Κβριτς), Μίσιτς, Εμπερ, Γκαβράνοβιτς
από: sportotal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.