HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρελήφθη το νέο Απορριμματοφόρο για τα Καλάβρυτα δωρεά του Δήμου Περιστερίου

Στενή και πολυεπίπεδη είναι η συνεργασία Δήμου Καλαβρύτων και Δήμου Περιστερίου με τους Δημάρχους Λαζουρά και Παχατουρίδη να έχουν δ...

Στενή και πολυεπίπεδη είναι η συνεργασία Δήμου Καλαβρύτων και Δήμου Περιστερίου με τους Δημάρχους Λαζουρά και Παχατουρίδη να έχουν δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας σε πολλούς τομείς.  
Σήμερα το  πρωί οι δύο Δήμαρχοι συναντήθηκαν στο Περιστέρι για να γίνει η τελετή παραλαβής του νέου απορριμματοφόρου που είναι δωρεά του Δήμου Περιστερίου προς τον Δήμο Καλαβρύτων.
Παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Κοντογιάννης οι Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Χουλιάρας, Κλειτορίας κ. Καρράς, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Περιστερίου και συμπατριώτη μας από τα Τριπόταμα κος Αλέξης Σταυρούλιας και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα και ο δημοσιογράφος και συμπατριώτης μας Αντώνης Δεονάς.
Ο κ. Λαζουράς ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Περιστερίου για την στήριξη που παρέχει ένας μεγάλος και υποδειγματικός Δήμος, σε έναν μικρό και ορεινό Δήμο όπως των Καλαβρύτων και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τα Καλάβρυτα με την πρώτη ευκαιρία και να δεχθεί την φημισμένη φιλοξενία του τόπου μας. 
Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε οτι σήμερα είναι η έναρξη μια στενής συνεργασίας των δύο Δήμων σε πολλά επίπεδα, μια συνεργασία - επιστεγασμα της αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας των δύο Δημάρχων. 










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.