HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θλιβερή πρωτιά για τη Δυτική Ελλάδα στα τροχαία - Στην 5η θέση Πανευρωπαϊκά σε θανάτους

Βαρύ φόρο αίματος πληρώνουν οι οδηγοί στους ελληνικούς δρόμους, με αρκετές ελληνικές περιφέρειες να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της ευ...




Βαρύ φόρο αίματος πληρώνουν οι οδηγοί στους ελληνικούς δρόμους, με αρκετές ελληνικές περιφέρειες να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της ευρωπαϊκής λίστας με τα θανατηφόρα ατυχήματα.

Δυτική Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο και Πελοπόννησος βρίσκονται μεταξύ των πρώτων δέκα περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου καταγράφονται οι περισσότεροι θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκους: Στην πέμπτη θέση η Δυτική Ελλάδα με 124 θανάτους, στην έκτη το Νότιο Αιγαίο με 119, στην όγδοη η Πελοπόννησος με 108 και ακολουθεί η Κρήτη με 95 νεκρούς, στην 23η θέση της σχετικής κατάταξης.

Σε σχετικό δημοσίευμα της η εφημερίδα «Καθημερινή» αναφέρει ότι έως το 2015 καταγραφόταν μείωση των νεκρών από τροχαία, μια τάση όμως που άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Το 2016 στην Κρήτη σκοτώθηκαν 65 άνθρωποι, έναντι 62 την προηγούμενη χρονιά, ενώ ήδη το 2017 μετρούμε 36 νεκρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.