HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη 27χρονος για ληστεία σε βάρος αλλοδαπού

Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικο...

Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία,  παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το απόγευμα, προσέγγισε έναν 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, που κινούνταν πεζός, τον οποίο ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο συντονισμένων και μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη, τον οποίο εντόπισαν, χθες το πρωί, έξω από την οικία του στην Πάτρα, να επιβαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητο του 27χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο μαχαίρια με μήκος λάμας 20 και 12 εκατοστών αντίστοιχα, καθώς και ένα σουγιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκε στον παθόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.