HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 21/8/17

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πα...

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 21 και 24 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα συνεργό τους που αναζητείται, λίγη ώρα νωρίτερα με τη μέθοδο της αναρρίχησης, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε ξενοδοχείο στην Πάτρα, αλλά  έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο και τράπηκαν σε φυγή.
 Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες κοντά στον τόπο του περιστατικού και τους συνέλαβαν.

Σύλληψη ημεδαπής  για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 45χρονη ημεδαπή, διότι προχθές το πρωί ενεργώντας από κοινού με τον 51χρονο σύζυγο της, αφαίρεσαν το πορτοφόλι πεζού ηλικιωμένου ημεδαπού, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για απειλή, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία, για απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου για τα όπλα, σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα στην Μυρτιά Αιγιαλείας, έπειτα από διένεξη που είχε με 47χρονο ημεδαπό, προκάλεσε φθορά σε υαλοπίνακα σταθμευμένου φορτηγού του τελευταίου, τον απείλησε με πυροβόλο όπλο και τον εξύβρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.