HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΟΡΤΥΝΙΑ: «Διαγωνισμός μουστακιού 2017» στο Βελημάχι

Ο Σύλλογος Βελημαχιτών Αρκαδίας διοργανώνει και φέτος το διαγωνισμό μουστακιού και τη γιορτή σαρδέλας στο αθλητικό κέντρο Βελημαχίου (γ...

Ο Σύλλογος Βελημαχιτών Αρκαδίας διοργανώνει και φέτος το διαγωνισμό μουστακιού και τη γιορτή σαρδέλας στο αθλητικό κέντρο Βελημαχίου (γήπεδο μπάσκετ) και σας καλούμε να έρθετε με την παρέα σας,  το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, ώρα 8:30 μμ. 
Η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται από τα μέλη του συλλόγου, τα βραβεία είναι ευγενική προσφορά του Αργύρη Αγγελόπουλου, ενώ η Ένωση Συλλόγων Δημ.Εν. Κοντοβάζαινας συνδράμει στη στήριξη των συμμετεχόντων του διαγωνισμού. Ο  Σύλλογος Βελημαχιτών Αρκαδίας, ευχαριστεί τον Δήμο Γορτυνίας, το Δήμαρχο κ Γιάννη Γιαννόπουλο, που κάθε χρόνο στηρίζει και παρευρίσκεται στην εκδήλωση. Η σαρδέλα είναι προσφορά του μας Θεοδ.Κακούρη, από την επιχείρηση «Σταυροδρόμι». Τα δώρα κλήρωσης των λαχνών για τη στήριξη του έργου του συλλόγου προσφέρονται από το σύλλογο και από συμπατριώτες δωρητές.
Επιπλέον, την επόμενη ημέρα Κυριακή 13 Αυγούστου μία ξεχωριστή βραδιά με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και τους μουσικούς του σε ένα πάρτυ νεολαίας!
Επίσης σας καλούμε να δείτε από κοντά τους αγώνες μπάσκετ μεταξύ ομάδων της Δημ.Εν. Κοντοβάζαινας στις 14-15-16 Αυγούστου 2017, στα γήπεδα Κοντοβάζαινας και Βελημαχίου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.