Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: Σήμερα η παρουσίαση της "Αρχοντικής Γυναικείας Αστικής Φορεσιάς της Αχαΐας και των Καλαβρύτων του 19ου αιώνα."

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που συμπίπτει με τον εορτασμό της καθιέρωσης το...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που συμπίπτει με τον εορτασμό της καθιέρωσης του θεσμού "30ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΑΝΑΙΪΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ"  έχει τη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση της παρουσίασης  της 
"Αρχοντικής Γυναικείας Αστικής Φορεσιάς της Αχαΐας  και των Καλαβρύτων του 19ου αιώνα."  
Η  εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων  στην οποία  θα γίνει δωρεά και παρουσίαση της Αρχοντικής φορεσιάς από τον Πρόεδρο  της  Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δημήτριο Βαρβιτσιώτη, την Πέμπτη  17 Αυγούστου και ώρα 20.00 στη Σκοτάνη.
Την Αρχοντική Γυναικεία Αστική Φορεσιά της Αχαΐας  και των Καλαβρύτων του 19ου αιώνα θα συνοδεύσει η Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου Λυκουριωτών  με Πρόεδρο τον  κ. Σωκράτη Μούσιο, καθώς και  ο Σύλλογος Φίλων Ίππων ¨ΧΕΛΜΟΣ" Κλειτορίας με Πρόεδρο τον κ. Νικόλαο Θωμά.
Η παρουσία σας  θα μας τιμήσει  ιδιαίτερα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Μαριάνθη Γ. Χρονοπούλου
Πρόεδρος Συλλόγου Σκοταναίων
& Κοσμήτωρ της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.