HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Προεδρείο του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων

Τη Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00μμ, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, που ανέδειξαν οι εκλογές της 8ης Ιουλίου, του Νεοσύστατο...

Τη Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00μμ, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, που ανέδειξαν οι εκλογές της 8ης Ιουλίου, του Νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων , προκειμένου να γίνει η συγκρότησή του σε σώμα. Κατόπιν των διαδικασιών που προβλέπονται από το άρθρο 15 του καταστατικού του Συλλόγου , με ομόφωνη απόφαση , η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Λεχουρίτης Αλέξιος του Ιωάννη
Αντιπρόεδρος : Παπαδάτου Χρυσάνθη(Χρύσα) του Γεωργίου
Γενικός Γραμματέας : Παπαγιαννοπούλου Αθανασία(Σία) του Χρήστου
Ταμίας : Ρεκούνα Δάφνη του Παναγιώτη
  Μέλος : Μπαχάς Λεωνίδας του Γεωργίου
Μέλος : Σιάτος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου
Μέλος : Μπερτσουκλής Γεώργιος του Αλεξίου
Για την εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι: Ζυγούρα Ανδριάννα του Παναγιώτη, Κολώνης Νικόλαος του Χρύσανθου και Σακκά Παρασκευή του Δημητρίου.
Ευχαριστούμε τα μέλη μας για την συμμετοχή και την υποστήριξή τους και ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία για την σωστότερη-καλύτερη απόδοση των σκοπών του συλλόγου. 
Με εκτίμηση  
Ο Πρόεδρος
Αλέξιος Λεχουρίτης                                                                                                   H Γενική Γραμματέας
Παπαγιαννοπούλου Αθανασία(Σία)                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.