HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ

Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων ευχαριστεί θερμά την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ¨Αιγέας¨ , και ιδιαιτέρ...

Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων ευχαριστεί θερμά την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ¨Αιγέας¨, και ιδιαιτέρως τον διαχειριστή της κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη δωρεά ενός συστήματος ψηφιακής ακτινογραφίας με δύο σταθμούς  επεξεργασίας και διαγνωστικές οθόνες για τις ανάγκες του Ακτινολογικού Εργαστηρίου. 
Η αρωγή σας στην ενίσχυση του εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας είναι πολύτιμη και αποτελεί ουσιαστική συμβολή στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Ακτινολογικού εργαστηρίου, προσφέροντας ασφαλέστερη και πληρέστερη διαγνωστική ικανότητα. Αποτελεί ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της άγονης περιοχής μας και δη σε καιρούς δύσκολους για όλους.
Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, την έννοια της προσφοράς και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
           
Με Εκτίμηση
Η Αναπλ. Διοικήτρια 
Ιωάννα Σφυρή


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.