Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - (ΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΦΩΤΟ)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, η 3 φορές Πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου προσκεκλημένη του Σκακιστικού Καλαβρύ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, η 3 φορές Πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου προσκεκλημένη του Σκακιστικού Καλαβρύτων (ΣΕΠΟΚΕ) σε μια εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.
Την κ. Τσολακίδου συνόδευε ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας κ. Θεοδωρίδης
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα μεγάλα επιτεύγματα της κ. Τσολακίδου, τόσο μέσω βίντεο όσο και με την παρουσίαση του Προέδρου του ΣΕΠΟΚΕ κ. Νίκου Ραζή  και ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τον ΣΕΠΟΚΕ τόσο στην κ. Τσολακίδου όσο και στην ομάδα που ανήκει η αθλήτρια τον Σκακιστικό Καβάλας.
Τις βραβεύσεις έκανε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Ιωάννα Σφυρή και ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς που απήθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο τέως Δήμαρχος κ. Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χρίστος Φωτεινόπουλος,  Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Σωτήριος Τσενές, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας"κ. Γεωργία Χασαποπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων κ. Χαρίλαος Ερμείδης, ο εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Νίκος Κυριαζής, σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΟΚΕ και φυσικά οι μικροί και μεγάλοι σκακιστές του ΣΕΠΟΚΕ που είχαν την μεγάλη ευκαιρία να παίξουν αντίπαλοι της παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.
Η κ. Τσολακίδου ακούραστη και ευχαρις, συνομίλησε με όλους, και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά του Σκακιστικού Καλαβρύτων δίνοντας παράλληλα και χρήσιμες συμβουλές.
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής
Δείτε το φωτορεπορταζ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.