Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Υψηλά τα ποσοστά επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις για το ΓΕΛ Καλαβρύτων αποδεικνύοντας για άλλη μια χρονιά το υψηλό επίπεδο μάθηση...


Υψηλά τα ποσοστά επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις για το ΓΕΛ Καλαβρύτων αποδεικνύοντας για άλλη μια χρονιά το υψηλό επίπεδο μάθησης και εκπαίδευσης των μαθητών
Σε ανακοίνωσή της η εκπαιδευτική κοινότητα του ΓΕΛ Καλαβρύτων αναφέρει:  
Το ΓΕΛ Καλαβρύτων με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκε τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Από τους έντεκα (11) μαθητές και μαθήτριες μας πέντε, (5) πέτυχαν πάνω από 17.000 μόρια (ποσοστό 46%) αλλά και οι υπόλοιποι διεκδικούν μια θέση σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
 Εκφράζουμε δημόσια  τα συγχαρητήρια μας  στους επιτυχόντες και θέλουμε να επισημάνουμε πως αυτή η επιτυχία δεν είναι διόλου τυχαία.
Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της επαρχίας, ταγμένοι στο καθήκον με συνέπεια και επιμονή φέρουν εις πέρας , έστω και κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, το έργο που τους έχει αναθέσει η Ελληνική πολιτεία.
Όμως δεν πρέπει να διαφεύγει την προσοχή κανενός, πως αυτό το έργο βρήκε γόνιμο έδαφος και με  τη συνεργασία  μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών και τοπικών φορέων  είχε ευτυχές αποτέλεσμα.
Η επιτυχία αυτή μας διδάσκει ότι χρειάζεται στοχοπροσήλωση και ομαλό σχολικό περιβάλλον ούτως ώστε πάντα να υπερηφανευόμαστε  για παρόμοιες επιτυχίες!
ΓΕΛ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.